Затвори ги филтрите
од до
  •  
  •  
  •  
1 Од 9

- 19,44 %

СУПА ПОДРАВКА КОКОШКИНА ТЕСТЕНИНИ 62Г
СУПА ПОДРАВКА КОКОШКИНА ТЕСТЕНИНИ 62Г
36,00 ден. 29,00 ден.
Акција до: 30.09.2022

- 50 %

СЛАДОЛЕД ФРИКОМ КАПРИ 60Г
СЛАДОЛЕД ФРИКОМ КАПРИ 60Г
30,00 ден. 15,00 ден.
Акција до: 31.10.2022

- 15,38 %

КРОАСАН 7ДЕЈС МАКС КАКАО 80Г
КРОАСАН 7ДЕЈС МАКС КАКАО 80Г
39,00 ден. 33,00 ден.
Акција до: 30.09.2022

- 15,38 %

КРОАСАН 7ДЕЈС МАКС КАКАО/ВАНИЛА 80Г
КРОАСАН 7ДЕЈС МАКС КАКАО/ВАНИЛА 80Г
39,00 ден. 33,00 ден.
Акција до: 30.09.2022

- 50 %

СЛАДОЛЕД ФРИКОМ МАЧО ЧОКОЛАДО 63Г
СЛАДОЛЕД ФРИКОМ МАЧО ЧОКОЛАДО 63Г
50,00 ден. 25,00 ден.
Акција до: 31.10.2022

- 50 %

СЛАДОЛЕД ФРИКОМ ЧОКО ОБСЕСИА 95Г
СЛАДОЛЕД ФРИКОМ ЧОКО ОБСЕСИА 95Г
100,00 ден. 50,00 ден.
Акција до: 31.10.2022

- 17,95 %

КВИКИ ПЕРЕЦИ ПОДРАВКА 100Г
КВИКИ ПЕРЕЦИ ПОДРАВКА 100Г
39,00 ден. 32,00 ден.
Акција до: 30.09.2022

- 50 %

СЛАДОЛЕД ФРИКОМ МАЧО БЕЛО ЧОКО 63Г
СЛАДОЛЕД ФРИКОМ МАЧО БЕЛО ЧОКО 63Г
50,00 ден. 25,00 ден.
Акција до: 31.10.2022

- 15 %

КУБЕТИ КЕЧАП 36Г
КУБЕТИ КЕЧАП 36Г
20,00 ден. 17,00 ден.
Акција до: 30.09.2022

- 15 %

КУБЕТИ ЗАЗИКИ 36Г
КУБЕТИ ЗАЗИКИ 36Г
20,00 ден. 17,00 ден.
Акција до: 30.09.2022

- 50 %

СЛАДОЛЕД ФРИКОМ СНЕШКО 46Г
СЛАДОЛЕД ФРИКОМ СНЕШКО 46Г
30,00 ден. 15,00 ден.
Акција до: 31.10.2022

- 15,38 %

СОС НЕКТАР ТОМАТЕЛО ЗАЧИНИ 0.5Л
СОС НЕКТАР ТОМАТЕЛО ЗАЧИНИ 0.5Л
39,00 ден. 33,00 ден.
Акција до: 30.09.2022

- 15,38 %

СОС НЕКТАР ТОМАТЕЛО 0.5Л
СОС НЕКТАР ТОМАТЕЛО 0.5Л
39,00 ден. 33,00 ден.
Акција до: 30.09.2022

- 15 %

КУБЕТИ ПИЦА 35Г
КУБЕТИ ПИЦА 35Г
20,00 ден. 17,00 ден.
Акција до: 30.09.2022

- 12,5 %

БРУСКЕТИ МАРЕТИ ПЕЧУРКИ КРЕМ 70Г
БРУСКЕТИ МАРЕТИ ПЕЧУРКИ КРЕМ 70Г
40,00 ден. 35,00 ден.
Акција до: 30.09.2022

- 15 %

КУБЕТИ ПИЛЕШКО 35Г
КУБЕТИ ПИЛЕШКО 35Г
20,00 ден. 17,00 ден.
Акција до: 30.09.2022

- 12,5 %

БРУСКЕТИ МАРЕТИ ДОМАТ/МАСЛИНКИ/ОРИГАНО 70Г
БРУСКЕТИ МАРЕТИ ДОМАТ/МАСЛИНКИ/ОРИГАНО 70Г
40,00 ден. 35,00 ден.
Акција до: 30.09.2022

- 10,1 %

ЗАЧИН ВЕГЕТА 250Г
ЗАЧИН ВЕГЕТА 250Г
99,00 ден. 89,00 ден.
Акција до: 30.09.2022

- 15,71 %

СОК НЕКТАР ЈАБОЛКО 1.5Л
СОК НЕКТАР ЈАБОЛКО 1.5Л
70,00 ден. 59,00 ден.
Акција до: 30.09.2022

- 12,5 %

БРУСКЕТИ МАРЕТИ МЕШАН ЗЕЛЕНЧУК 70Г
БРУСКЕТИ МАРЕТИ МЕШАН ЗЕЛЕНЧУК 70Г
40,00 ден. 35,00 ден.
Акција до: 30.09.2022

- 12,5 %

БРУСКЕТИ МАРЕТИ СПАНАЌ/СИРЕЊЕ 70Г
БРУСКЕТИ МАРЕТИ СПАНАЌ/СИРЕЊЕ 70Г
40,00 ден. 35,00 ден.
Акција до: 30.09.2022

- 26,09 %

КАФЕ ФРАНК ЈУБИЛАРНО 175Г
КАФЕ ФРАНК ЈУБИЛАРНО 175Г
115,00 ден. 85,00 ден.
Акција до: 08.10.2022

- 16,95 %

ПИЈАЛОК ФРУКТАЛ КЛАСИК БОРОВНИЦА/ГРОЗЈЕ 1Л
ПИЈАЛОК ФРУКТАЛ КЛАСИК БОРОВНИЦА/ГРОЗЈЕ 1Л
59,00 ден. 49,00 ден.
Акција до: 30.09.2022

- 53,29 %

СЛАДОЛЕД ФРИКОМ КВАТРО ЧОКО 970Г
СЛАДОЛЕД ФРИКОМ КВАТРО ЧОКО 970Г
319,00 ден. 149,00 ден.
Акција до: 31.10.2022
1 Од 9
Прегледани