Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода

Производи од Neoplanta

Затвори ги филтрите
од до
ГРАДИ НЕО ПИЛЕШКИ ДЕЛИКАТЕС /КГ
ГРАДИ НЕО ПИЛЕШКИ ДЕЛИКАТЕС /КГ
Содржжина 0.15 kg (262,00 MKD * / 1 kg)
262,00 ден.
ШУНКА НЕО ДЕЛИКАТЕС СТИСНАТА /КГ
ШУНКА НЕО ДЕЛИКАТЕС СТИСНАТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (315,00 MKD * / 1 kg)
315,00 ден.
Прегледани