Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода

Производи од Perutnina

Затвори ги филтрите
од до
ПИЛЕ ПЕРУТНИНА СИТНО КЕСА
ПИЛЕ ПЕРУТНИНА СИТНО КЕСА
Содржжина 0.2 kg (205,00 MKD * / 1 kg)
205,00 ден.
ЏИГЕР ПЕРУТНИНА ПИЛЕШКИ КЕСА /КГ
ЏИГЕР ПЕРУТНИНА ПИЛЕШКИ КЕСА /КГ
Содржжина 0.15 kg (145,00 MKD * / 1 kg)
145,00 ден.
КРИЛЦА ПИЛЕШКИ ПЕРУТНИНА КЕСА
КРИЛЦА ПИЛЕШКИ ПЕРУТНИНА КЕСА
Содржжина 0.2 kg (185,00 MKD * / 1 kg)
185,00 ден.
ПИЛЕ ПЕРУТНИНА ТАЦНА СВЕЖО /КГ
ПИЛЕ ПЕРУТНИНА ТАЦНА СВЕЖО /КГ
Содржжина 0.2 kg (195,00 MKD * / 1 kg)
195,00 ден.
Прегледани