Продуктот е успешно додаден.

МАЈОНЕЗ КИМ ПОСЕН 630Г

МАЈОНЕЗ КИМ ПОСЕН 630Г
96,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000193
Информациии за производот "МАЈОНЕЗ КИМ ПОСЕН 630Г"
Корисни линкови за "МАЈОНЕЗ КИМ ПОСЕН 630Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "МАЈОНЕЗ КИМ ПОСЕН 630Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 4,49 %

- 8,77 %

КРЕМ СИРЕЊЕ АБЦ 100Г КРЕМ СИРЕЊЕ АБЦ 100Г
52,00 ден. 57,00 ден.

- 2,17 %

ВОДА ПРОЛОМ 1.5Л ВОДА ПРОЛОМ 1.5Л
45,00 ден. 46,00 ден.
КАШКАВАЛ КОЗЈИ ОСОГОВСКИ ВАКУМ КАШКАВАЛ КОЗЈИ ОСОГОВСКИ ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (515,00 MKD * / 1 kg)
515,00 ден.

- 4,62 %

ГРАШОК ФРИКОМ 450Г ГРАШОК ФРИКОМ 450Г
62,00 ден. 65,00 ден.

- 5,95 %

ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1 ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1
79,00 ден. 84,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ
Содржжина 0.15 kg (349,00 MKD * / 1 kg)
349,00 ден.
ЦИТРОН ЖОЛТ ЦИТРОН ЖОЛТ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (89,00 MKD * / 1 kg)
89,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (69,00 MKD * / 1 kg)
69,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (55,00 MKD * / 1 kg)
55,00 ден.
КАЛИНКА КАЛИНКА
Содржжина 0.5 kg (105,00 MKD * / 1 kg)
105,00 ден.
ЈАБОЛКО МУЦО ЈАБОЛКО МУЦО
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
ТИКВИЦА /КГ ТИКВИЦА /КГ
Содржжина 0.15 kg (120,00 MKD * / 1 kg)
120,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (250,00 MKD * / 1 kg)
250,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (29,00 MKD * / 1 kg)
29,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (27,00 MKD * / 1 kg)
27,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (100,00 MKD * / 1 kg)
100,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (110,00 MKD * / 1 kg)
110,00 ден.

- 5,68 %

ОРЕВИ ЧЕЗА ЈАТКИ /КГ ОРЕВИ ЧЕЗА ЈАТКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (565,00 MKD * / 1 kg)
565,00 ден. 599,00 ден.

- 20,57 %

СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ
Содржжина 0.15 kg (309,00 MKD * / 1 kg)
309,00 ден.
ЦИТРОН ЖОЛТ ЦИТРОН ЖОЛТ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
КАЛИНКА КАЛИНКА
Содржжина 0.5 kg (105,00 MKD * / 1 kg)
105,00 ден.

- 17,31 %

ПУТЕР ЗБРЕГОВ 250Г ПУТЕР ЗБРЕГОВ 250Г
129,00 ден. 156,00 ден.
Прегледани