Продуктот е успешно додаден.

МАРАМИЦИ БЕКУТАН 72/1

МАРАМИЦИ БЕКУТАН 72/1
75,00 ден. * 109,00 ден. * (31,19% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 002269
Информациии за производот "МАРАМИЦИ БЕКУТАН 72/1"
Корисни линкови за "МАРАМИЦИ БЕКУТАН 72/1"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "МАРАМИЦИ БЕКУТАН 72/1"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (71,00 MKD * / 1 kg)
71,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (112,00 MKD * / 1 kg)
112,00 ден.

- 20,2 %

МАРАМИЦИ ГЛОС 72/1 МАРАМИЦИ ГЛОС 72/1
79,00 ден. 99,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (34,00 MKD * / 1 kg)
34,00 ден.
ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (489,00 MKD * / 1 kg)
489,00 ден.
ЦВЕКЛО /КГ ЦВЕКЛО /КГ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (42,00 MKD * / 1 kg)
42,00 ден.

- 18,46 %

ВЛОШКИ КЕРФРИ ФРЕШ 58/1 ВЛОШКИ КЕРФРИ ФРЕШ 58/1
159,00 ден. 195,00 ден.

- 9,12 %

ХАРТИЈА ЗЕВА ПРАСКА 8/1+2 ХАРТИЈА ЗЕВА ПРАСКА 8/1+2
259,00 ден. 285,00 ден.
Прегледани