Продуктот е успешно додаден.

БОНБОНИЕРА БАЈАДЕРА КРАШ 300Г

БОНБОНИЕРА БАЈАДЕРА КРАШ 300Г
399,00 ден. * 435,00 ден. * (8,28% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 000994
Информациии за производот "БОНБОНИЕРА БАЈАДЕРА КРАШ 300Г"
Корисни линкови за "БОНБОНИЕРА БАЈАДЕРА КРАШ 300Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "БОНБОНИЕРА БАЈАДЕРА КРАШ 300Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (71,00 MKD * / 1 kg)
71,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (107,00 MKD * / 1 kg)
107,00 ден.

- 13,85 %

- 21,21 %

МАЈОНЕЗ ТОМИ 165Г ТУБА МАЈОНЕЗ ТОМИ 165Г ТУБА
78,00 ден. 99,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ
Содржжина 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)
82,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (87,00 MKD * / 1 kg)
87,00 ден.

- 6,71 %

СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА КРАВЈО БИЕНО /КГ СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА КРАВЈО БИЕНО /КГ
Содржжина 0.5 kg (355,00 MKD * / 1 kg)
355,00 ден.

- 13,85 %

- 24,93 %

Прегледани