Продуктот е успешно додаден.

БОНБОНИ ПЕЗ МИКС СОУР 51Г 6Х8.5Г

БОНБОНИ ПЕЗ МИКС СОУР 51Г 6Х8.5Г
32,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000169
Информациии за производот "БОНБОНИ ПЕЗ МИКС СОУР 51Г 6Х8.5Г"
Корисни линкови за "БОНБОНИ ПЕЗ МИКС СОУР 51Г 6Х8.5Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "БОНБОНИ ПЕЗ МИКС СОУР 51Г 6Х8.5Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 18,56 %

МОРТАДЕЛА ФЕЛСИНЕО ПРШУТ И ФСТАК  /КГ МОРТАДЕЛА ФЕЛСИНЕО ПРШУТ И ФСТАК /КГ
Содржжина 0.15 kg (489,00 MKD * / 1 kg)
489,00 ден.
КАШКАВАЛ КУМАНОВСКИ МЕШАН 6/1 КАШКАВАЛ КУМАНОВСКИ МЕШАН 6/1
Содржжина 0.2 kg (489,00 MKD * / 1 kg)
489,00 ден.
ПИЛЕ ПЕРУТНИНА СИТНО ЗАМРЗНАТО КЕСА ПИЛЕ ПЕРУТНИНА СИТНО ЗАМРЗНАТО КЕСА
Содржжина 0.2 kg (215,00 MKD * / 1 kg)
215,00 ден.

- 25,53 %

СУПА МАГИ КНЕДЛИ 50Г СУПА МАГИ КНЕДЛИ 50Г
35,00 ден. 47,00 ден.

- 25,53 %

СУПА МАГИ АЛПСКА 47Г СУПА МАГИ АЛПСКА 47Г
35,00 ден. 47,00 ден.

- 4,69 %

- 10,34 %

ФЛИПС СМОКИ 130Г ФЛИПС СМОКИ 130Г
26,00 ден. 29,00 ден.

- 9,26 %

Прегледани