Продуктот е успешно додаден.

БРУСКЕТИ МАРЕТИ МЕШАН ЗЕЛЕНЧУК 70Г

БРУСКЕТИ МАРЕТИ МЕШАН ЗЕЛЕНЧУК 70Г
39,00 ден. * 45,00 ден. * (13,33% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 003897
Информациии за производот "БРУСКЕТИ МАРЕТИ МЕШАН ЗЕЛЕНЧУК 70Г"
Корисни линкови за "БРУСКЕТИ МАРЕТИ МЕШАН ЗЕЛЕНЧУК 70Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "БРУСКЕТИ МАРЕТИ МЕШАН ЗЕЛЕНЧУК 70Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (85,00 MKD * / 1 kg)
85,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.

- 8,46 %

- 13,33 %

- 19,44 %

ВАФЕЛ ЛИОН 42Г ВАФЕЛ ЛИОН 42Г
29,00 ден. 36,00 ден.

- 16,18 %

БОНБОНИЕРА МЕРСИ ГБ 250Г БОНБОНИЕРА МЕРСИ ГБ 250Г
259,00 ден. 309,00 ден.

- 19,44 %

ВАФЕЛ ЛИОН 42Г ВАФЕЛ ЛИОН 42Г
29,00 ден. 36,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (48,00 MKD * / 1 kg)
48,00 ден.

- 14,17 %

Прегледани