Продуктот е успешно додаден.

КУБЕТИ ПИЦА 35Г

КУБЕТИ ПИЦА 35Г
17,00 ден. * 20,00 ден. * (15% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 003907
Информациии за производот "КУБЕТИ ПИЦА 35Г"
Корисни линкови за "КУБЕТИ ПИЦА 35Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КУБЕТИ ПИЦА 35Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 15 %

КУБЕТИ ЗАЗИКИ 36Г КУБЕТИ ЗАЗИКИ 36Г
17,00 ден. 20,00 ден.

- 15 %

КУБЕТИ ПИЛЕШКО 35Г КУБЕТИ ПИЛЕШКО 35Г
17,00 ден. 20,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (112,00 MKD * / 1 kg)
112,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (47,00 MKD * / 1 kg)
47,00 ден.
ЗЕЛКА БЕЛА /КГ ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (49,00 MKD * / 1 kg)
49,00 ден.
Прегледани