Продуктот е успешно додаден.

КУБЕТИ ЗАЗИКИ 36Г

КУБЕТИ ЗАЗИКИ 36Г
20,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 003908
Информациии за производот "КУБЕТИ ЗАЗИКИ 36Г"
Корисни линкови за "КУБЕТИ ЗАЗИКИ 36Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КУБЕТИ ЗАЗИКИ 36Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (53,00 MKD * / 1 kg)
53,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (86,00 MKD * / 1 kg)
86,00 ден.
ЗЕЛКА БЕЛА /КГ ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (25,00 MKD * / 1 kg)
25,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (195,00 MKD * / 1 kg)
195,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (105,00 MKD * / 1 kg)
105,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (109,00 MKD * / 1 kg)
109,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (137,00 MKD * / 1 kg)
137,00 ден.
КАШКАВАЛ ЕДАМЕР АЛПЕН ХОФ 40% /КГ КАШКАВАЛ ЕДАМЕР АЛПЕН ХОФ 40% /КГ
Содржжина 0.15 kg (399,00 MKD * / 1 kg)
399,00 ден.
Прегледани