Продуктот е успешно додаден.

БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС СЛАНИНА 70Г

БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС СЛАНИНА 70Г
49,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000625
Информациии за производот "БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС СЛАНИНА 70Г"
Корисни линкови за "БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС СЛАНИНА 70Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС СЛАНИНА 70Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)
82,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (62,00 MKD * / 1 kg)
62,00 ден.
СЛАНИНА ХАМБУРШКА СОЛЕТА  /КГ СЛАНИНА ХАМБУРШКА СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (620,00 MKD * / 1 kg)
620,00 ден.
Прегледани