Продуктот е успешно додаден.

ЧИПС ВЕЈ КЛАСИК 150Г

ЧИПС ВЕЈ КЛАСИК 150Г
56,00 ден. * 69,00 ден. * (18,84% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 014121
Информациии за производот "ЧИПС ВЕЈ КЛАСИК 150Г"
Корисни линкови за "ЧИПС ВЕЈ КЛАСИК 150Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЧИПС ВЕЈ КЛАСИК 150Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 18,84 %

КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.

- 31,19 %

МАРАМИЦИ БЕКУТАН 72/1 МАРАМИЦИ БЕКУТАН 72/1
75,00 ден. 109,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (83,00 MKD * / 1 kg)
83,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
СИРЕЊЕ КОРАБ ТЕТОВО КРАВЈО /КГ СИРЕЊЕ КОРАБ ТЕТОВО КРАВЈО /КГ
Содржжина 0.5 kg (372,00 MKD * / 1 kg)
372,00 ден.
Прегледани