Продуктот е успешно додаден.

ЧИПС ЧИПСИ ДОМАЌИНСКИ ФЕТА 175Г

ЧИПС ЧИПСИ ДОМАЌИНСКИ ФЕТА 175Г
105,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 002698
Информациии за производот "ЧИПС ЧИПСИ ДОМАЌИНСКИ ФЕТА 175Г"
Корисни линкови за "ЧИПС ЧИПСИ ДОМАЌИНСКИ ФЕТА 175Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЧИПС ЧИПСИ ДОМАЌИНСКИ ФЕТА 175Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)
82,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (62,00 MKD * / 1 kg)
62,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (62,00 MKD * / 1 kg)
62,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.
Прегледани