Продуктот е успешно додаден.

ЧИПС ЧИПС РЕБРАСТ КЛАСИК 150Г

ЧИПС ЧИПС РЕБРАСТ КЛАСИК 150Г
56,00 ден. * 69,00 ден. * (18,84% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 008543
Информациии за производот "ЧИПС ЧИПС РЕБРАСТ КЛАСИК 150Г"
Корисни линкови за "ЧИПС ЧИПС РЕБРАСТ КЛАСИК 150Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЧИПС ЧИПС РЕБРАСТ КЛАСИК 150Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (71,00 MKD * / 1 kg)
71,00 ден.

- 18,84 %

ЧИПС ВЕЈ КЛАСИК 150Г ЧИПС ВЕЈ КЛАСИК 150Г
56,00 ден. 69,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (112,00 MKD * / 1 kg)
112,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.
КИКИРИКИ ЧЕЗА ПЕЧЕНИ СОЛЕНИ /КГ КИКИРИКИ ЧЕЗА ПЕЧЕНИ СОЛЕНИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (210,00 MKD * / 1 kg)
210,00 ден.
АВОКАДО АВОКАДО
Содржжина 0.5 kg (349,00 MKD * / 1 kg)
349,00 ден.
ЦИТРОН ЦРВЕН ЦИТРОН ЦРВЕН
Содржжина 0.5 kg (67,00 MKD * / 1 kg)
67,00 ден.
ПИПЕРКИ ЛУТИ /КГ ПИПЕРКИ ЛУТИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (85,00 MKD * / 1 kg)
85,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (83,00 MKD * / 1 kg)
83,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.
ЗЕЛКА БЕЛА /КГ ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (49,00 MKD * / 1 kg)
49,00 ден.
Прегледани