Продуктот е успешно додаден.

ДЕСЕРТ БАНИНИ РУМ КАСАТО 120Г

ДЕСЕРТ БАНИНИ РУМ КАСАТО 120Г
24,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000123
Информациии за производот "ДЕСЕРТ БАНИНИ РУМ КАСАТО 120Г"
Корисни линкови за "ДЕСЕРТ БАНИНИ РУМ КАСАТО 120Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ДЕСЕРТ БАНИНИ РУМ КАСАТО 120Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КАШКАВАЛ МИЛРАМ ЕДАМЕР 40% /КГ КАШКАВАЛ МИЛРАМ ЕДАМЕР 40% /КГ
Содржжина 0.15 kg (369,00 MKD * / 1 kg)
369,00 ден.
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ЕДАМЕР 40% /КГ КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ЕДАМЕР 40% /КГ
Содржжина 0.15 kg (455,00 MKD * / 1 kg)
455,00 ден.

- 7,53 %

ШУНКА СОЛЕТА ДЕЛИКАТЕС /КГ ШУНКА СОЛЕТА ДЕЛИКАТЕС /КГ
Содржжина 0.15 kg (258,00 MKD * / 1 kg)
258,00 ден. 279,00 ден.

- 9,52 %

- 5,88 %

ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г
32,00 ден. 34,00 ден.

- 5,19 %

МАСЛО КРИСТАЛ 1Л МАСЛО КРИСТАЛ 1Л
73,00 ден. 77,00 ден.

- 9,74 %

СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ
Содржжина 0.15 kg (315,00 MKD * / 1 kg)
315,00 ден. 349,00 ден.

- 7,14 %

- 8,28 %

КАШКАВАЛ МЕШАН КУМАНОВСКИ 3/1 КАШКАВАЛ МЕШАН КУМАНОВСКИ 3/1
Содржжина 0.15 kg (399,00 MKD * / 1 kg)
399,00 ден. 435,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (56,00 MKD * / 1 kg)
56,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ
Содржжина 0.15 kg (355,00 MKD * / 1 kg)
355,00 ден.

- 2,78 %

ЛЕШНИК ПЕЧЕН /КГ ЛЕШНИК ПЕЧЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (699,00 MKD * / 1 kg)
699,00 ден. 719,00 ден.

- 9,85 %

КАКАО КРЕМ ТАКОВО 500Г КАКАО КРЕМ ТАКОВО 500Г
119,00 ден. 132,00 ден.

- 10 %

СТОБИ ФЛИПС 40Г СТОБИ ФЛИПС 40Г
9,00 ден. 10,00 ден.

- 6,67 %

ФЛИПС СМОКИ 225Г ФЛИПС СМОКИ 225Г
42,00 ден. 45,00 ден.
Прегледани