Продуктот е успешно додаден.

ЧОКО ДЕСЕРТ ФЕРЕРО РОШЕР 50Г

ЧОКО ДЕСЕРТ ФЕРЕРО РОШЕР 50Г
58,00 ден. * 75,00 ден. * (22,67% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 000283
Информациии за производот "ЧОКО ДЕСЕРТ ФЕРЕРО РОШЕР 50Г"
Корисни линкови за "ЧОКО ДЕСЕРТ ФЕРЕРО РОШЕР 50Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЧОКО ДЕСЕРТ ФЕРЕРО РОШЕР 50Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.

- 26,83 %

ЧОКО КИНДЕР БУЕНО 43Г ЧОКО КИНДЕР БУЕНО 43Г
30,00 ден. 41,00 ден.

- 26,97 %

- 31,3 %

КАШКАВАЛ КОЗЈИ ОСОГОВСКИ ВАКУМ КАШКАВАЛ КОЗЈИ ОСОГОВСКИ ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (515,00 MKD * / 1 kg)
515,00 ден.

- 23,33 %

- 16,55 %

- 26,97 %

- 26,97 %

- 31,3 %

- 31,58 %

КАШКАВАЛ КОЗЈИ ОСОГОВСКИ ВАКУМ КАШКАВАЛ КОЗЈИ ОСОГОВСКИ ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (515,00 MKD * / 1 kg)
515,00 ден.

- 23,33 %

ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
39,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (66,00 MKD * / 1 kg)
66,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.

- 35,48 %

Прегледани