Продуктот е успешно додаден.

ЧОКО ДЕСЕРТ РАФАЕЛО 40Г

ЧОКО ДЕСЕРТ РАФАЕЛО 40Г
36,00 ден. * 46,00 ден. * (21,74% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 000284
Информациии за производот "ЧОКО ДЕСЕРТ РАФАЕЛО 40Г"
Корисни линкови за "ЧОКО ДЕСЕРТ РАФАЕЛО 40Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЧОКО ДЕСЕРТ РАФАЕЛО 40Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 8 %

СОС ТОМИ БУРГЕР220Г СОС ТОМИ БУРГЕР220Г
69,00 ден. 75,00 ден.

- 12,16 %

МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г
65,00 ден. 74,00 ден.
ГРОЗЈЕ БЕЛО ВИКТОРИЈА ГРОЗЈЕ БЕЛО ВИКТОРИЈА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
Прегледани