Продуктот е успешно додаден.

ЧОКО ДЕСЕРТ ФЕРЕРО РОШЕР 200Г

ЧОКО ДЕСЕРТ ФЕРЕРО РОШЕР 200Г
319,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000290
Информациии за производот "ЧОКО ДЕСЕРТ ФЕРЕРО РОШЕР 200Г"
Корисни линкови за "ЧОКО ДЕСЕРТ ФЕРЕРО РОШЕР 200Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЧОКО ДЕСЕРТ ФЕРЕРО РОШЕР 200Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (66,00 MKD * / 1 kg)
66,00 ден.

- 11,97 %

- 10,05 %

- 15,81 %

КРУША САНТА МАРИЈА КРУША САНТА МАРИЈА
Содржжина 0.5 kg (117,00 MKD * / 1 kg)
117,00 ден.
Прегледани