Продуктот е успешно додаден.

ЧОКО КИНДЕР КАНТРИ 23.5ГР

ЧОКО КИНДЕР КАНТРИ 23.5ГР
19,00 ден. * 27,00 ден. * (29,63% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 000279
Информациии за производот "ЧОКО КИНДЕР КАНТРИ 23.5ГР"
Корисни линкови за "ЧОКО КИНДЕР КАНТРИ 23.5ГР"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЧОКО КИНДЕР КАНТРИ 23.5ГР"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (66,00 MKD * / 1 kg)
66,00 ден.

- 11,85 %

- 26,83 %

ЧОКО КИНДЕР БУЕНО 43Г ЧОКО КИНДЕР БУЕНО 43Г
30,00 ден. 41,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.

- 32,77 %

ЧОКО БОНС КИНДЕР 125Г ЧОКО БОНС КИНДЕР 125Г
80,00 ден. 119,00 ден.

- 12,16 %

МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г МАЈОНЕЗ ТОМИ КЕСА 263Г
65,00 ден. 74,00 ден.
Прегледани