Продуктот е успешно додаден.

ЧОКО КИНДЕР ДЕЛИС 42Г

ЧОКО КИНДЕР ДЕЛИС 42Г
33,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000280
Информациии за производот "ЧОКО КИНДЕР ДЕЛИС 42Г"
Корисни линкови за "ЧОКО КИНДЕР ДЕЛИС 42Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЧОКО КИНДЕР ДЕЛИС 42Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 8 %

СОС ТОМИ БУРГЕР220Г СОС ТОМИ БУРГЕР220Г
69,00 ден. 75,00 ден.

- 32,77 %

ЧОКО БОНС КИНДЕР 125Г ЧОКО БОНС КИНДЕР 125Г
80,00 ден. 119,00 ден.

- 23,33 %

КРУША САНТА МАРИЈА КРУША САНТА МАРИЈА
Содржжина 0.5 kg (117,00 MKD * / 1 kg)
117,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (66,00 MKD * / 1 kg)
66,00 ден.

- 32,77 %

ЧОКО БОНС КИНДЕР 125Г ЧОКО БОНС КИНДЕР 125Г
80,00 ден. 119,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
КАШКАВАЛ ИДЕАЛ ШИПКА КРАВЈИ ВАКУМ КАШКАВАЛ ИДЕАЛ ШИПКА КРАВЈИ ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (410,00 MKD * / 1 kg)
410,00 ден.
КАШКАВАЛ КОЗЈИ ОСОГОВСКИ ВАКУМ КАШКАВАЛ КОЗЈИ ОСОГОВСКИ ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (515,00 MKD * / 1 kg)
515,00 ден.
МАСЛИНКИ ОЛИМП ЦРНИ 121-140 /КГ МАСЛИНКИ ОЛИМП ЦРНИ 121-140 /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ
Содржжина 0.15 kg (326,00 MKD * / 1 kg)
326,00 ден.

- 23,33 %

Прегледани