Продуктот е успешно додаден.

ЧОКО КИНДЕР БУЕНО БЕЛО 39Г

ЧОКО КИНДЕР БУЕНО БЕЛО 39Г
42,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000282
Информациии за производот "ЧОКО КИНДЕР БУЕНО БЕЛО 39Г"
Корисни линкови за "ЧОКО КИНДЕР БУЕНО БЕЛО 39Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЧОКО КИНДЕР БУЕНО БЕЛО 39Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (112,00 MKD * / 1 kg)
112,00 ден.

- 42,07 %

ЏОГЕР ВИЛЕДА ИЗИВРИНГ ЏОГЕР ВИЛЕДА ИЗИВРИНГ
1.593,00 ден. 2.750,00 ден.
ПАШКАНАТ /КГ ПАШКАНАТ /КГ
Содржжина 0.2 kg (156,00 MKD * / 1 kg)
156,00 ден.
КАШКАВАЛ ГАУДА ПАЛАДИН 48%ММ /КГ КАШКАВАЛ ГАУДА ПАЛАДИН 48%ММ /КГ
Содржжина 0.15 kg (629,00 MKD * / 1 kg)
629,00 ден.
Прегледани