Продуктот е успешно додаден.

ЧОКОЛАДО КИНДЕР 100Г

ЧОКОЛАДО КИНДЕР 100Г
57,00 ден. * 69,00 ден. * (17,39% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 000289
Информациии за производот "ЧОКОЛАДО КИНДЕР 100Г"
Корисни линкови за "ЧОКОЛАДО КИНДЕР 100Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЧОКОЛАДО КИНДЕР 100Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (66,00 MKD * / 1 kg)
66,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.

- 15,32 %

СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК МЕШАНО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК МЕШАНО /КГ
Содржжина 0.15 kg (349,00 MKD * / 1 kg)
349,00 ден.

- 14,04 %

КРЕМ СИРЕЊЕ АБЦ 100Г КРЕМ СИРЕЊЕ АБЦ 100Г
49,00 ден. 57,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.
ЦИТРОН ЦРВЕН ЦИТРОН ЦРВЕН
Содржжина 0.5 kg (85,00 MKD * / 1 kg)
85,00 ден.
ЈАБОЛКО МУЦО ЈАБОЛКО МУЦО
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
ЈАБОЛКО ГРИНИ ЈАБОЛКО ГРИНИ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
Прегледани