Продуктот е успешно додаден.

ЧОКОЛАДО СНИКЕРС КЛАСИК 50Г

ЧОКОЛАДО СНИКЕРС КЛАСИК 50Г
24,00 ден. * 30,00 ден. * (20% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 003661
Информациии за производот "ЧОКОЛАДО СНИКЕРС КЛАСИК 50Г"
Корисни линкови за "ЧОКОЛАДО СНИКЕРС КЛАСИК 50Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЧОКОЛАДО СНИКЕРС КЛАСИК 50Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (71,00 MKD * / 1 kg)
71,00 ден.
Прегледани