Продуктот е успешно додаден.

ЧОКОЛАДО ДОРИНА МЛЕЧНО 80Г

ЧОКОЛАДО ДОРИНА МЛЕЧНО 80Г
59,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000959
Информациии за производот "ЧОКОЛАДО ДОРИНА МЛЕЧНО 80Г"
Корисни линкови за "ЧОКОЛАДО ДОРИНА МЛЕЧНО 80Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЧОКОЛАДО ДОРИНА МЛЕЧНО 80Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (86,00 MKD * / 1 kg)
86,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (137,00 MKD * / 1 kg)
137,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (109,00 MKD * / 1 kg)
109,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
57,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (105,00 MKD * / 1 kg)
105,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (80,00 MKD * / 1 kg)
80,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (239,00 MKD * / 1 kg)
239,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (38,00 MKD * / 1 kg)
38,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (109,00 MKD * / 1 kg)
109,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ
Содржжина 0.15 kg (420,00 MKD * / 1 kg)
420,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден.
Прегледани