Продуктот е успешно додаден.

ЧОКОЛАДО ДОРИНА ЛЕДЕНА 100Г

ЧОКОЛАДО ДОРИНА ЛЕДЕНА 100Г
45,00 ден. * 53,00 ден. * (15,09% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 000969
Информациии за производот "ЧОКОЛАДО ДОРИНА ЛЕДЕНА 100Г"
Корисни линкови за "ЧОКОЛАДО ДОРИНА ЛЕДЕНА 100Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЧОКОЛАДО ДОРИНА ЛЕДЕНА 100Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.

- 15,09 %

СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ
Содржжина 0.15 kg (435,00 MKD * / 1 kg)
435,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (112,00 MKD * / 1 kg)
112,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (71,00 MKD * / 1 kg)
71,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК МЕШАНО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК МЕШАНО /КГ
Содржжина 0.15 kg (429,00 MKD * / 1 kg)
429,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (83,00 MKD * / 1 kg)
83,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
ЗЕЛКА БЕЛА /КГ ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (49,00 MKD * / 1 kg)
49,00 ден.
МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ
Содржжина 0.15 kg (449,00 MKD * / 1 kg)
449,00 ден.

- 14,06 %

КАКАО КРАШ 100Г КАКАО КРАШ 100Г
55,00 ден. 64,00 ден.
Прегледани