Продуктот е успешно додаден.

ЧОКОЛАДО ДОРИНА ПУНЧ 100Г

ЧОКОЛАДО ДОРИНА ПУНЧ 100Г
46,00 ден. * 53,00 ден. * (13,21% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 000970
Информациии за производот "ЧОКОЛАДО ДОРИНА ПУНЧ 100Г"
Корисни линкови за "ЧОКОЛАДО ДОРИНА ПУНЧ 100Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЧОКОЛАДО ДОРИНА ПУНЧ 100Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.

- 13,21 %

ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
МОРТАДЕЛА СОЛЕТА /КГ МОРТАДЕЛА СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ
Содржжина 0.15 kg (326,00 MKD * / 1 kg)
326,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
59,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
КАШКАВАЛ ЕДАМЕР АЛПЕН ХОФ 40% /КГ КАШКАВАЛ ЕДАМЕР АЛПЕН ХОФ 40% /КГ
Содржжина 0.15 kg (325,00 MKD * / 1 kg)
325,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (462,00 MKD * / 1 kg)
462,00 ден.
АНАНАС АНАНАС
Содржжина 0.2 kg (118,00 MKD * / 1 kg)
118,00 ден.
КАШКАВАЛ ИДЕАЛ ШИПКА КРАВЈИ /КГ КАШКАВАЛ ИДЕАЛ ШИПКА КРАВЈИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (399,00 MKD * / 1 kg)
399,00 ден.
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ КРАВЈИ ВАКУМ КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ КРАВЈИ ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (399,00 MKD * / 1 kg)
399,00 ден.
МАСЛИНКИ ЕЛИТА КОНФИТ ЏАЈАНТС /КГ МАСЛИНКИ ЕЛИТА КОНФИТ ЏАЈАНТС /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден.

- 7,69 %

СОК ГАЗОЗА 1.5Л СОК ГАЗОЗА 1.5Л
36,00 ден. 39,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ
Содржжина 0.15 kg (326,00 MKD * / 1 kg)
326,00 ден.

- 19,75 %

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.
Прегледани