Продуктот е успешно додаден.

ЧОКОЛАДО ДОРИНА СО ОРИЗ 75Г

ЧОКОЛАДО ДОРИНА СО ОРИЗ 75Г
50,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000973
Информациии за производот "ЧОКОЛАДО ДОРИНА СО ОРИЗ 75Г"
Корисни линкови за "ЧОКОЛАДО ДОРИНА СО ОРИЗ 75Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЧОКОЛАДО ДОРИНА СО ОРИЗ 75Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (112,00 MKD * / 1 kg)
112,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (83,00 MKD * / 1 kg)
83,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ЗЕЛКА БЕЛА /КГ ЗЕЛКА БЕЛА /КГ
Содржжина 0.5 kg (49,00 MKD * / 1 kg)
49,00 ден.

- 17,86 %

БОНБОНИ ТОФИФИ 125Г БОНБОНИ ТОФИФИ 125Г
92,00 ден. 112,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ
Содржжина 0.15 kg (435,00 MKD * / 1 kg)
435,00 ден.
ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ
Содржжина 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)
82,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (71,00 MKD * / 1 kg)
71,00 ден.
ЦВЕКЛО /КГ ЦВЕКЛО /КГ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.
СЛАНИНА КОСИЉАК ХАМБУРШКА ЧАДЕНА /КГ СЛАНИНА КОСИЉАК ХАМБУРШКА ЧАДЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (489,00 MKD * / 1 kg)
489,00 ден.

- 15,09 %

КАФЕ Ц 200Г КАФЕ Ц 200Г
97,00 ден.
Прегледани