Продуктот е успешно додаден.

ЧОКОЛАДО БАНЏИ ЛЕШНИК 27Г

ЧОКОЛАДО БАНЏИ ЛЕШНИК 27Г
10,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000098
Информациии за производот "ЧОКОЛАДО БАНЏИ ЛЕШНИК 27Г"
Корисни линкови за "ЧОКОЛАДО БАНЏИ ЛЕШНИК 27Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЧОКОЛАДО БАНЏИ ЛЕШНИК 27Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 3,45 %

КАШКАВАЛ КАПОНЕ МОЦАРЕЛА ПИЦА /КГ КАШКАВАЛ КАПОНЕ МОЦАРЕЛА ПИЦА /КГ
Содржжина 0.15 kg (326,00 MKD * / 1 kg)
326,00 ден.
ФИЛЕ СОЛЕТА ПИЛЕШКО ЧАДЕНО /КГ ФИЛЕ СОЛЕТА ПИЛЕШКО ЧАДЕНО /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден.

- 13,56 %

СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО КРАВЈО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО КРАВЈО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (255,00 MKD * / 1 kg)
255,00 ден. 295,00 ден.

- 7,16 %

ВРАТ СОЛЕТА ЧАДЕН /КГ ВРАТ СОЛЕТА ЧАДЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (389,00 MKD * / 1 kg)
389,00 ден. 419,00 ден.
ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (255,00 MKD * / 1 kg)
255,00 ден.

- 5 %

ВОДА ИЗВОРСКА 1.5Л ВОДА ИЗВОРСКА 1.5Л
19,00 ден. 20,00 ден.
ПРАСКА НЕКТАРИНА ПРАСКА НЕКТАРИНА
Содржжина 0.5 kg (130,00 MKD * / 1 kg)
130,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.

- 4,01 %

КАШКАВАЛ ЕДАМ ПАЛАДИН 40%ММ /КГ КАШКАВАЛ ЕДАМ ПАЛАДИН 40%ММ /КГ
Содржжина 0.15 kg (335,00 MKD * / 1 kg)
335,00 ден. 349,00 ден.
Прегледани