Продуктот е успешно додаден.

ЧОКОЛАДО ДОРИНА ЗА ГОТВЕЊЕ 100Г

ЧОКОЛАДО ДОРИНА ЗА ГОТВЕЊЕ 100Г
50,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000957
Информациии за производот "ЧОКОЛАДО ДОРИНА ЗА ГОТВЕЊЕ 100Г"
Корисни линкови за "ЧОКОЛАДО ДОРИНА ЗА ГОТВЕЊЕ 100Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЧОКОЛАДО ДОРИНА ЗА ГОТВЕЊЕ 100Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (87,00 MKD * / 1 kg)
87,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (47,00 MKD * / 1 kg)
47,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (71,00 MKD * / 1 kg)
71,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (107,00 MKD * / 1 kg)
107,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (168,00 MKD * / 1 kg)
168,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
КАШКАВАЛ ГАУДА ПАЛАДИН 48%ММ /КГ КАШКАВАЛ ГАУДА ПАЛАДИН 48%ММ /КГ
Содржжина 0.15 kg (550,00 MKD * / 1 kg)
550,00 ден.
СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО КОЗЈО ВАКУМ СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО КОЗЈО ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (365,00 MKD * / 1 kg)
365,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (34,00 MKD * / 1 kg)
34,00 ден.
ЦВЕКЛО /КГ ЦВЕКЛО /КГ
Содржжина 0.5 kg (47,00 MKD * / 1 kg)
47,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (129,00 MKD * / 1 kg)
129,00 ден.
ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (456,00 MKD * / 1 kg)
456,00 ден.
КИКИРИКИ ЧЕЗА ПЕЧЕНИ СОЛЕНИ /КГ КИКИРИКИ ЧЕЗА ПЕЧЕНИ СОЛЕНИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (210,00 MKD * / 1 kg)
210,00 ден.
КАШКАВАЛ ГАУДА ПАЛАДИН 48%ММ /КГ КАШКАВАЛ ГАУДА ПАЛАДИН 48%ММ /КГ
Содржжина 0.15 kg (550,00 MKD * / 1 kg)
550,00 ден.
Прегледани