Продуктот е успешно додаден.

ЧОКОЛАДНО ЈАЈЦЕ КИНДЕР ЏОЈ 20Г

ЧОКОЛАДНО ЈАЈЦЕ КИНДЕР ЏОЈ 20Г
52,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 001217
Информациии за производот "ЧОКОЛАДНО ЈАЈЦЕ КИНДЕР ЏОЈ 20Г"
Корисни линкови за "ЧОКОЛАДНО ЈАЈЦЕ КИНДЕР ЏОЈ 20Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЧОКОЛАДНО ЈАЈЦЕ КИНДЕР ЏОЈ 20Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (112,00 MKD * / 1 kg)
112,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (47,00 MKD * / 1 kg)
47,00 ден.
Прегледани