Продуктот е успешно додаден.

ЧОКОЛАДНО ЈАЈЦЕ КИНДЕР 20Г

ЧОКОЛАДНО ЈАЈЦЕ КИНДЕР 20Г
50,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000276
Информациии за производот "ЧОКОЛАДНО ЈАЈЦЕ КИНДЕР 20Г"
Корисни линкови за "ЧОКОЛАДНО ЈАЈЦЕ КИНДЕР 20Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЧОКОЛАДНО ЈАЈЦЕ КИНДЕР 20Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (66,00 MKD * / 1 kg)
66,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.

- 21,82 %

ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден. 55,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК МЕШАНО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК МЕШАНО /КГ
Содржжина 0.15 kg (349,00 MKD * / 1 kg)
349,00 ден.
СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ ОВЧО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ ОВЧО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (339,00 MKD * / 1 kg)
339,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (68,00 MKD * / 1 kg)
68,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (109,00 MKD * / 1 kg)
109,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
Прегледани