Продуктот е успешно додаден.

ЧОКОЛАДНО ЈАЈЦЕ КИНДЕР ПРИНЦЕЗА 20Г

ЧОКОЛАДНО ЈАЈЦЕ КИНДЕР ПРИНЦЕЗА 20Г
42,00 ден. * 50,00 ден. * (16% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 000277
Информациии за производот "ЧОКОЛАДНО ЈАЈЦЕ КИНДЕР ПРИНЦЕЗА 20Г"
Корисни линкови за "ЧОКОЛАДНО ЈАЈЦЕ КИНДЕР ПРИНЦЕЗА 20Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЧОКОЛАДНО ЈАЈЦЕ КИНДЕР ПРИНЦЕЗА 20Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (57,00 MKD * / 1 kg)
57,00 ден.

- 16 %

КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК МЕШАНО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК МЕШАНО /КГ
Содржжина 0.15 kg (349,00 MKD * / 1 kg)
349,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (66,00 MKD * / 1 kg)
66,00 ден.

- 14,29 %

- 23,33 %

- 8 %

СОС ТОМИ БУРГЕР220Г СОС ТОМИ БУРГЕР220Г
69,00 ден. 75,00 ден.

- 27,08 %

ПРШУТ СОЛЕТА ПЕЧЕН /КГ ПРШУТ СОЛЕТА ПЕЧЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (412,00 MKD * / 1 kg)
412,00 ден.
Прегледани