Продуктот е успешно додаден.

ФЛИПС КЛИПСИ МИКС МАРБО 70Г

ФЛИПС КЛИПСИ МИКС МАРБО 70Г
35,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 013025
Информациии за производот "ФЛИПС КЛИПСИ МИКС МАРБО 70Г"
Корисни линкови за "ФЛИПС КЛИПСИ МИКС МАРБО 70Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ФЛИПС КЛИПСИ МИКС МАРБО 70Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (109,00 MKD * / 1 kg)
109,00 ден.
ЧАЈНА КОБАСИЦА СОЛЕТА /КГ ЧАЈНА КОБАСИЦА СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (599,00 MKD * / 1 kg)
599,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (195,00 MKD * / 1 kg)
195,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (239,00 MKD * / 1 kg)
239,00 ден.

- 17,02 %

Прегледани