Продуктот е успешно додаден.

КАКАО КРАШ 100Г

КАКАО КРАШ 100Г
53,00 ден. * 58,00 ден. * (8,62% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 000986
Информациии за производот "КАКАО КРАШ 100Г"
Корисни линкови за "КАКАО КРАШ 100Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КАКАО КРАШ 100Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (86,00 MKD * / 1 kg)
86,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (30,00 MKD * / 1 kg)
30,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (104,00 MKD * / 1 kg)
104,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (195,00 MKD * / 1 kg)
195,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (144,00 MKD * / 1 kg)
144,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ
Содржжина 0.15 kg (380,00 MKD * / 1 kg)
380,00 ден.
ЦИТРОН ЖОЛТ ЦИТРОН ЖОЛТ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.

- 16,46 %

- 25,25 %

- 25,25 %

СОС СПАК КАРИ 250МЛ СОС СПАК КАРИ 250МЛ
74,00 ден. 99,00 ден.
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ПИТА КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ПИТА
Содржжина 0.2 kg (455,00 MKD * / 1 kg)
455,00 ден.

- 26,32 %

ПИТА ТОРТИЉА ЗАНУ 315Г 8/1 ПИТА ТОРТИЉА ЗАНУ 315Г 8/1
84,00 ден. 114,00 ден.
Прегледани