Продуктот е успешно додаден.

КАКАО КРЕМ НУТЕЛА 400Г

КАКАО КРЕМ НУТЕЛА 400Г
192,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000286
Информациии за производот "КАКАО КРЕМ НУТЕЛА 400Г"
Корисни линкови за "КАКАО КРЕМ НУТЕЛА 400Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КАКАО КРЕМ НУТЕЛА 400Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (47,00 MKD * / 1 kg)
47,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (112,00 MKD * / 1 kg)
112,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (51,00 MKD * / 1 kg)
51,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
КАШКАВАЛ ЕДАМЕР АЛПЕН ХОФ 40% /КГ КАШКАВАЛ ЕДАМЕР АЛПЕН ХОФ 40% /КГ
Содржжина 0.15 kg (444,00 MKD * / 1 kg)
444,00 ден.

- 24,64 %

ЧИПС ВЕЈ КЛАСИК 150Г ЧИПС ВЕЈ КЛАСИК 150Г
52,00 ден. 69,00 ден.

- 21,18 %

Прегледани