Продуктот е успешно додаден.

ЧАЈНИ КОЛАЧИ СОФТ КИНГ ТРОЈНО ЧОКО 180Г

ЧАЈНИ КОЛАЧИ СОФТ КИНГ ТРОЈНО ЧОКО 180Г
105,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 002806
Информациии за производот "ЧАЈНИ КОЛАЧИ СОФТ КИНГ ТРОЈНО ЧОКО 180Г"
Корисни линкови за "ЧАЈНИ КОЛАЧИ СОФТ КИНГ ТРОЈНО ЧОКО 180Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЧАЈНИ КОЛАЧИ СОФТ КИНГ ТРОЈНО ЧОКО 180Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (85,00 MKD * / 1 kg)
85,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.

- 19,44 %

ВАФЕЛ ЛИОН 42Г ВАФЕЛ ЛИОН 42Г
29,00 ден. 36,00 ден.

- 8,46 %

- 13,88 %

- 28,68 %

Прегледани