Продуктот е успешно додаден.

ЧАЈНИ КОЛАЧИ ДОМАЧИЦА ОРИГИНАЛ 220Г

ЧАЈНИ КОЛАЧИ ДОМАЧИЦА ОРИГИНАЛ 220Г
75,00 ден. * 86,00 ден. * (12,79% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 005334
Информациии за производот "ЧАЈНИ КОЛАЧИ ДОМАЧИЦА ОРИГИНАЛ 220Г"
Корисни линкови за "ЧАЈНИ КОЛАЧИ ДОМАЧИЦА ОРИГИНАЛ 220Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЧАЈНИ КОЛАЧИ ДОМАЧИЦА ОРИГИНАЛ 220Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (144,00 MKD * / 1 kg)
144,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (104,00 MKD * / 1 kg)
104,00 ден.
МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ
Содржжина 0.15 kg (355,00 MKD * / 1 kg)
355,00 ден.

- 15,85 %

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.
МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ
Содржжина 0.15 kg (355,00 MKD * / 1 kg)
355,00 ден.
КАШКАВАЛ ЕДАМ ПАЛАДИН 40%ММ /КГ КАШКАВАЛ ЕДАМ ПАЛАДИН 40%ММ /КГ
Содржжина 0.15 kg (459,00 MKD * / 1 kg)
459,00 ден.
СЛАНИНА КОСИЉАК ХАМБУРШКА ДРВА /КГ СЛАНИНА КОСИЉАК ХАМБУРШКА ДРВА /КГ
Содржжина 0.15 kg (469,00 MKD * / 1 kg)
469,00 ден.

- 19,09 %

- 13,79 %

- 16,46 %

- 15,08 %

КОПАН СО НАДКОПАН ЈОНА СВЕЖ /КГ КОПАН СО НАДКОПАН ЈОНА СВЕЖ /КГ
Содржжина 0.5 kg (169,00 MKD * / 1 kg)
169,00 ден. 199,00 ден.
Прегледани