Продуктот е успешно додаден.

КРОАСАН 7ДЕЈС СУПЕР МАКС КАКАО 110Г

КРОАСАН 7ДЕЈС СУПЕР МАКС КАКАО 110Г
47,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 010721
Информациии за производот "КРОАСАН 7ДЕЈС СУПЕР МАКС КАКАО 110Г"
Корисни линкови за "КРОАСАН 7ДЕЈС СУПЕР МАКС КАКАО 110Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КРОАСАН 7ДЕЈС СУПЕР МАКС КАКАО 110Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (85,00 MKD * / 1 kg)
85,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.

- 19,44 %

ВАФЕЛ ЛИОН 42Г ВАФЕЛ ЛИОН 42Г
29,00 ден. 36,00 ден.

- 11,24 %

КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.

- 8,46 %

Прегледани