Продуктот е успешно додаден.

КРОАСАН 7ДЕЈС ДАБЛ КАКАО ВАНИЛА 110Г

КРОАСАН 7ДЕЈС ДАБЛ КАКАО ВАНИЛА 110Г
33,00 ден. * 39,00 ден. * (15,38% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 010722
Информациии за производот "КРОАСАН 7ДЕЈС ДАБЛ КАКАО ВАНИЛА 110Г"
Корисни линкови за "КРОАСАН 7ДЕЈС ДАБЛ КАКАО ВАНИЛА 110Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КРОАСАН 7ДЕЈС ДАБЛ КАКАО ВАНИЛА 110Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (112,00 MKD * / 1 kg)
112,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (71,00 MKD * / 1 kg)
71,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ
Содржжина 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)
82,00 ден.

- 21,31 %

ШАМПОН БЕКУТАН 200МЛ ШАМПОН БЕКУТАН 200МЛ
96,00 ден. 122,00 ден.

- 20,59 %

Прегледани