Продуктот е успешно додаден.

КРОАСАН 7ДЕЈС ЧОКО КАКАО 60Г

КРОАСАН 7ДЕЈС ЧОКО КАКАО 60Г
29,00 ден. * 33,00 ден. * (12,12% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 000617
Информациии за производот "КРОАСАН 7ДЕЈС ЧОКО КАКАО 60Г"
Корисни линкови за "КРОАСАН 7ДЕЈС ЧОКО КАКАО 60Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КРОАСАН 7ДЕЈС ЧОКО КАКАО 60Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (104,00 MKD * / 1 kg)
104,00 ден.

- 16,67 %

ЧИПС ЧИПСИ СОЛЕН 230Г ЧИПС ЧИПСИ СОЛЕН 230Г
85,00 ден. 102,00 ден.
СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК ОВЧО БЕЛО /КГ
Содржжина 0.15 kg (380,00 MKD * / 1 kg)
380,00 ден.
ЦИТРОН ЦРВЕН ЦИТРОН ЦРВЕН
Содржжина 0.5 kg (52,00 MKD * / 1 kg)
52,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (29,00 MKD * / 1 kg)
29,00 ден.
Прегледани