Продуктот е успешно додаден.

КРОАСАН 7ДЕЈС МАКС КАКАО 80Г

КРОАСАН 7ДЕЈС МАКС КАКАО 80Г
34,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000637
Информациии за производот "КРОАСАН 7ДЕЈС МАКС КАКАО 80Г"
Корисни линкови за "КРОАСАН 7ДЕЈС МАКС КАКАО 80Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КРОАСАН 7ДЕЈС МАКС КАКАО 80Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (42,00 MKD * / 1 kg)
42,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (112,00 MKD * / 1 kg)
112,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (47,00 MKD * / 1 kg)
47,00 ден.

- 18,46 %

ВЛОШКИ КЕРФРИ ФРЕШ 58/1 ВЛОШКИ КЕРФРИ ФРЕШ 58/1
159,00 ден. 195,00 ден.
КАШКАВАЛ ЗДРАВЈЕ МЕШАН 500Г КАШКАВАЛ ЗДРАВЈЕ МЕШАН 500Г
Содржжина 0.15 kg (529,00 MKD * / 1 kg)
529,00 ден.

- 11,82 %

Прегледани