Продуктот е успешно додаден.

МАРМАЛАД НЕКТАР КАЈСИЈА 370Г

МАРМАЛАД НЕКТАР КАЈСИЈА 370Г
75,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000047
Информациии за производот "МАРМАЛАД НЕКТАР КАЈСИЈА 370Г"
Корисни линкови за "МАРМАЛАД НЕКТАР КАЈСИЈА 370Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "МАРМАЛАД НЕКТАР КАЈСИЈА 370Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 9,32 %

КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ
Содржжина 0.15 kg (389,00 MKD * / 1 kg)
389,00 ден. 429,00 ден.

- 3,65 %

- 5 %

ВОДА ИЗВОРСКА 1.5Л ВОДА ИЗВОРСКА 1.5Л
19,00 ден. 20,00 ден.

- 19,1 %

ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
26,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ФИЛЕ ОД ГРАДИ ЦЕКИН СВЕЖО ТАЦНА ФИЛЕ ОД ГРАДИ ЦЕКИН СВЕЖО ТАЦНА
Содржжина 0.15 kg (465,00 MKD * / 1 kg)
465,00 ден.

- 3,57 %

Прегледани