Продуктот е успешно додаден.

ТОРТИЦА КРАШ ЧОКОЛАДНА 25Г

ТОРТИЦА КРАШ ЧОКОЛАДНА 25Г
15,00 ден. * 17,00 ден. * (11,76% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 001026
Информациии за производот "ТОРТИЦА КРАШ ЧОКОЛАДНА 25Г"
Корисни линкови за "ТОРТИЦА КРАШ ЧОКОЛАДНА 25Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ТОРТИЦА КРАШ ЧОКОЛАДНА 25Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (71,00 MKD * / 1 kg)
71,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (87,00 MKD * / 1 kg)
87,00 ден.
ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ
Содржжина 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)
82,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (107,00 MKD * / 1 kg)
107,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
ЈАБОЛКО ГРИНИ ЈАБОЛКО ГРИНИ
Содржжина 0.5 kg (81,00 MKD * / 1 kg)
81,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (47,00 MKD * / 1 kg)
47,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (46,00 MKD * / 1 kg)
46,00 ден.
ВРАТ КОСИЉАК СВИНСКИ ДИМЕН /КГ ВРАТ КОСИЉАК СВИНСКИ ДИМЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (439,00 MKD * / 1 kg)
439,00 ден.
КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ
Содржжина 0.15 kg (450,00 MKD * / 1 kg)
450,00 ден.
Прегледани