Продуктот е успешно додаден.

ШУМЛИВИ ТАБЛЕТИ ПЕЗ ВИТАМИН Ц 80Г

ШУМЛИВИ ТАБЛЕТИ ПЕЗ ВИТАМИН Ц 80Г
56,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000144
Информациии за производот "ШУМЛИВИ ТАБЛЕТИ ПЕЗ ВИТАМИН Ц 80Г"
Корисни линкови за "ШУМЛИВИ ТАБЛЕТИ ПЕЗ ВИТАМИН Ц 80Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ШУМЛИВИ ТАБЛЕТИ ПЕЗ ВИТАМИН Ц 80Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (405,00 MKD * / 1 kg)
405,00 ден.

- 12,74 %

КАШКАВАЛ КАПОНЕ МОЦАРЕЛА ПИЦА /КГ КАШКАВАЛ КАПОНЕ МОЦАРЕЛА ПИЦА /КГ
Содржжина 0.15 kg (274,00 MKD * / 1 kg)
274,00 ден. 314,00 ден.
ГРОЗЈЕ БЕЛО ВИКТОРИЈА ГРОЗЈЕ БЕЛО ВИКТОРИЈА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.

- 12,11 %

СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО КРАВЈО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ МАЛЕШЕВСКО КРАВЈО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (254,00 MKD * / 1 kg)
254,00 ден. 289,00 ден.
СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (316,00 MKD * / 1 kg)
316,00 ден.
ЧАЈНА КОБАСИЦА СОЛЕТА /КГ ЧАЈНА КОБАСИЦА СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (519,00 MKD * / 1 kg)
519,00 ден.
УРДА ЗДРАВЈЕ ВАКУМ /КГ УРДА ЗДРАВЈЕ ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.2 kg (155,00 MKD * / 1 kg)
155,00 ден.

- 5,17 %

Прегледани