Продуктот е успешно додаден.

СЛАДОЛЕД ФРИКОМ КВАТРО ЧОКО 970Г

СЛАДОЛЕД ФРИКОМ КВАТРО ЧОКО 970Г
149,00 ден. * 319,00 ден. * (53,29% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 008838
Информациии за производот "СЛАДОЛЕД ФРИКОМ КВАТРО ЧОКО 970Г"
Корисни линкови за "СЛАДОЛЕД ФРИКОМ КВАТРО ЧОКО 970Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СЛАДОЛЕД ФРИКОМ КВАТРО ЧОКО 970Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (95,00 MKD * / 1 kg)
95,00 ден.
КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАН ВАК. /КГ
Содржжина 0.15 kg (589,00 MKD * / 1 kg)
589,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден.
КИКИРИКИ ЧЕЗА ПЕЧЕНИ СОЛЕНИ /КГ КИКИРИКИ ЧЕЗА ПЕЧЕНИ СОЛЕНИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (210,00 MKD * / 1 kg)
210,00 ден.
КУЛЕН СОЛЕТА /КГ КУЛЕН СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (575,00 MKD * / 1 kg)
575,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
26,00 ден.
ЈАБОЛКО ГРИНИ ЈАБОЛКО ГРИНИ
Содржжина 0.5 kg (89,00 MKD * / 1 kg)
89,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.
КРАВЈО СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА ВАКУМ /КГ КРАВЈО СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (429,00 MKD * / 1 kg)
429,00 ден.

- 53,29 %

СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (437,00 MKD * / 1 kg)
437,00 ден.

- 50 %

Прегледани