Продуктот е успешно додаден.

СЛАДОЛЕД ФРИКОМ СНЕШКО 46Г

СЛАДОЛЕД ФРИКОМ СНЕШКО 46Г
15,00 ден. * 30,00 ден. * (50% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 008793
Информациии за производот "СЛАДОЛЕД ФРИКОМ СНЕШКО 46Г"
Корисни линкови за "СЛАДОЛЕД ФРИКОМ СНЕШКО 46Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СЛАДОЛЕД ФРИКОМ СНЕШКО 46Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 50 %

ДИЊА ПОЛИДОР ДИЊА ПОЛИДОР
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
УРДА ОСОГОВСКА КРАВЈА ВАКУМ УРДА ОСОГОВСКА КРАВЈА ВАКУМ
Содржжина 0.2 kg (206,00 MKD * / 1 kg)
206,00 ден.
КАШКАВАЛ МИЛРАМ ГАУДА 45% /КГ КАШКАВАЛ МИЛРАМ ГАУДА 45% /КГ
Содржжина 0.15 kg (629,00 MKD * / 1 kg)
629,00 ден.
ПРШУТ СОЛЕТА СВИНСКИ /КГ ПРШУТ СОЛЕТА СВИНСКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (1.150,00 MKD * / 1 kg)
1.150,00 ден.
СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (495,00 MKD * / 1 kg)
495,00 ден.
ЧАЈНА КОБАСИЦА СОЛЕТА /КГ ЧАЈНА КОБАСИЦА СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (560,00 MKD * / 1 kg)
560,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
26,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
КАШКАВАЛ МЛЕЧЕН ПАТ КРАВЈИ КОЦКА ВАКУМ /КГ КАШКАВАЛ МЛЕЧЕН ПАТ КРАВЈИ КОЦКА ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.5 kg (559,00 MKD * / 1 kg)
559,00 ден.

- 53,29 %

- 53,29 %

Прегледани