Продуктот е успешно додаден.

СЛАДОЛЕД ФРИКОМ КАПРИ 60Г

СЛАДОЛЕД ФРИКОМ КАПРИ 60Г
15,00 ден. * 30,00 ден. * (50% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 008798
Информациии за производот "СЛАДОЛЕД ФРИКОМ КАПРИ 60Г"
Корисни линкови за "СЛАДОЛЕД ФРИКОМ КАПРИ 60Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СЛАДОЛЕД ФРИКОМ КАПРИ 60Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 17,95 %

СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (437,00 MKD * / 1 kg)
437,00 ден.

- 50 %

ПРШУТ СОЛЕТА СВИНСКИ /КГ ПРШУТ СОЛЕТА СВИНСКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (1.150,00 MKD * / 1 kg)
1.150,00 ден.
Прегледани