Продуктот е успешно додаден.

СЛАДОЛЕД ФРИКОМ МАЧО ЧОКОЛАДО 63Г

СЛАДОЛЕД ФРИКОМ МАЧО ЧОКОЛАДО 63Г
25,00 ден. * 50,00 ден. * (50% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 008801
Информациии за производот "СЛАДОЛЕД ФРИКОМ МАЧО ЧОКОЛАДО 63Г"
Корисни линкови за "СЛАДОЛЕД ФРИКОМ МАЧО ЧОКОЛАДО 63Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СЛАДОЛЕД ФРИКОМ МАЧО ЧОКОЛАДО 63Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 50 %

- 17,95 %

СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (437,00 MKD * / 1 kg)
437,00 ден.
Прегледани