Продуктот е успешно додаден.

СЛАДОЛЕД ФРИКОМ МАЧО БЕЛО ЧОКО 63Г

СЛАДОЛЕД ФРИКОМ МАЧО БЕЛО ЧОКО 63Г
25,00 ден. * 50,00 ден. * (50% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 008802
Информациии за производот "СЛАДОЛЕД ФРИКОМ МАЧО БЕЛО ЧОКО 63Г"
Корисни линкови за "СЛАДОЛЕД ФРИКОМ МАЧО БЕЛО ЧОКО 63Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СЛАДОЛЕД ФРИКОМ МАЧО БЕЛО ЧОКО 63Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 50 %

КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (43,00 MKD * / 1 kg)
43,00 ден.

- 50 %

КАШКАВАЛ МИЛРАМ ГАУДА 45% /КГ КАШКАВАЛ МИЛРАМ ГАУДА 45% /КГ
Содржжина 0.15 kg (629,00 MKD * / 1 kg)
629,00 ден.
ПРШУТ СОЛЕТА СВИНСКИ /КГ ПРШУТ СОЛЕТА СВИНСКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (1.150,00 MKD * / 1 kg)
1.150,00 ден.
ДИЊА ПОЛИДОР ДИЊА ПОЛИДОР
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
26,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (113,00 MKD * / 1 kg)
113,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (95,00 MKD * / 1 kg)
95,00 ден.
КАШКАВАЛ ЕДАМЕР АЛПЕН ХОФ 40% /КГ КАШКАВАЛ ЕДАМЕР АЛПЕН ХОФ 40% /КГ
Содржжина 0.15 kg (489,00 MKD * / 1 kg)
489,00 ден.
УРДА ОСОГОВСКА КРАВЈА ВАКУМ УРДА ОСОГОВСКА КРАВЈА ВАКУМ
Содржжина 0.2 kg (206,00 MKD * / 1 kg)
206,00 ден.
Прегледани