Продуктот е успешно додаден.

КВИКИ ПЕРЕЦИ ПОДРАВКА 100Г

КВИКИ ПЕРЕЦИ ПОДРАВКА 100Г
29,00 ден. * 39,00 ден. * (25,64% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 001091
Информациии за производот "КВИКИ ПЕРЕЦИ ПОДРАВКА 100Г"
Корисни линкови за "КВИКИ ПЕРЕЦИ ПОДРАВКА 100Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КВИКИ ПЕРЕЦИ ПОДРАВКА 100Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (86,00 MKD * / 1 kg)
86,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (109,00 MKD * / 1 kg)
109,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (80,00 MKD * / 1 kg)
80,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (105,00 MKD * / 1 kg)
105,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (137,00 MKD * / 1 kg)
137,00 ден.

- 13,38 %

Прегледани